htg-nyt

HTG får nyt skoleblad!

Med hjælp fra Inspiratorium har HTG fået helt nyt skoleblad

Så er det her - HTG's eget online-skoleblad 'HTG-NYT'. Fra skribenterne bag bladet (som primært er elever!) kan du forvente at læse om det seneste nye på HTG samt mange underholdende og fagligt interessante artikler.

Ikke nok med det - du kan også på skolebladet få dig overblik over kommende begivenheder på HTG som spilcafeer og fester. (Vi prøver selvfølgelig altid at opdatere datoerne så det passer, men husk alligevel altid at tjekke htg.dk eller Lectio!)

Selvfølgelig er det her ikke helt det samme som et fysisk blad 🧐 Derfor kan det være at du lige nu sidder med et eller flere af disse spørgsmål:

Hvordan kommer jeg ind på skolebladet?

Skolebladet kan tilgås på adressen htgnyt.dk, men det ved du godt, du er her jo allerede! Siden fungerer både på computer og telefon, men højkant-formatet lægger op til at man bruger sin telefon. Husk at tjekke bladet en gang imellem, da der ofte udkommer nye artikler!

Hvad betyder kategorierne?

Som du nok har opdaget, er der lige nu (hele!) 4 forskellige kategorier at kigge under:

Aktuelt - alt det, der sker her på HTG (det kunne være nyhedsartikler, anmeldelser, reportager...) Sjovt - underholdende stof som quizzer, horoskoper eller opskrifter Fagligt - artikler, der handler om et eller andet fagligt emne Aktiviteter - overblik over kommende begivenheder, klubmøder, mm.

Hvad er 'filtre' for noget?

Nogle artikler har 'tags', som er stikord, der siger noget om artiklens indhold. (Det er de små grå kasser.) Filter-knapperne kan slås til eller fra, og på denne måde kan du finde artikler med bestemte tags. Tænk på det som en slags forenklet søgefunktion. Hvis du for eksempel gerne ville finde nyheder om HTG's fester, kunne du slå filtret 'Fest' til under kategorien 'Nyheder'. (Bemærk der er endnu ingen artikler om fester)

Jeg er inde på en artikel nu. Hvad gør jeg?

Det må du helt selv om! Du kan for eksempel vise artiklen til din kat/hund/hamster, tage artiklen med dig rundt og håbe den giver dig held i livet, åbne artiklen på tre forskellige telefoner og så jonglere med dem alle sammen, eller sidst men ikke mindst: sende artiklen ud i rummet, Elon Musk-style.

Der er uendeligt mange muligheder

Alternativt kan du bare læse artiklen... Når du er færdig med det, kan du trykke på pilen øverst til venstre for at gå tilbage og finde flere spændende artikler.

Jeg vil gerne selv skrive en artikel til bladet! Hvordan gør jeg det?

Det skal du være så velkommen til at gøre! Hvis du har lyst til at samarbejde om at skrive en artikel om noget bestemt (f.eks. et hvilket som helst emne, du interesserer dig for), kan du skrive til vores gruppe på Lectio. Alternativt kan du selv skrive en artikel og indsende den på Lectio som Word-dokument eller tekst, så kigger vi det igennem og offentliggør artiklen.

Hvem står bag bladet?

Det er os på redaktionen, med hjælp fra Inspiratorium. Lige nu er vi 8 elever - vores navne står nederst på hjemmesiden :)

Med disse spørgsmål besvaret er du forhåbentlig klar til at bruge det nye skoleblad 😉

htg-nyt