htg-nyt

Påskejagt på HTG

Der er gemt 10 påskeæg rundt omkring på gymnasiet, kan du finde dem?

Af Marius Buch Holtze
18. marts 2024

OPDATERING: Nu er alle 10 påskeæg på HTG fundet, godt gået!

HTG byder for første gang (af hvad vi / jeg ved) på en vaskeægge- undskyld, en vaskeægte æggejagt. Socialudvalget har været på spil og har gemt 10 påskeæg rundt omkring på gymnasiets ejendom.

Til den heldige, som finder et æg, vil der være en spændende præmie, alt fra slik til… andet slik… og andre godter… i hvert fald et eller andet, der kan nydes! Man skal bare tage det æg, man har fundet, og aflevere det på kontoret.

Socialudvalget har været meget taknemmelige for Marcus fra skolebladets hjælp med at gemme æggene rundt omkring, men han har været knap så taknemmelig overfor socialudvalget, for han har nemlig valgt at offentliggøre æggenes placeringer! Men fordi han er, som han er, og også gerne vil drille eleverne, så har han gjort det igennem gåder.

Marcus har også fortalt os følgende:

Øh.. to af æggene ser lidt anderledes ud - de er hvide og større end de andre... Men de gælder altså stadig!

Marcus

Ægge-gåder

Træd ind i et skab og ind i en anden verden … dét bliver der gjort i denne historie Led godt efter bogen eller spørg: hvor er den? Men ægget er ikke foran - så hvor henne bor det?

Jeg elsker sol og noget at drikke Men jeg står her i skyggen under disse mange trin Ægget er over jorden, så grave skal I ikke I behøver blot at bruge jeres sind

Her står man ofte når man vil have H2O Trods der ikke er meget plads, er jeg godt skjult, kan du tro! Kig i alle retninger, ved hjørner og ved kanter Led som små mus og ikke som elefanter

En, to, tre og fire Antal skridt når man træder op ad mig Bag glasset kan man lære om atomer og bier Bliv ved med at lede, for let er det ej!

Ved gymnasiets største døre Ligger jeg lige knap i det tørre Jeg camouflerer mig godt ved denne væg Og trods jeg ser ægte ud er jeg blot et påskeæg

Før og efter idræt er man altid herinde I dette rum er det dog kun mænd Men bare rolig hvis man leder og er kvinde Jeg ligger lige udenfor i varmen, simpelthen!

Et slag fra den ene side, et slag fra den anden Pas nu på du ikke bliver ramt i panden Det er på mig at alle dine bolde kan hoppe Men vil du finde mit æg, skal du ikke lede oppe!

Ofte kan man C mig med det blotte øje Men mon i hvilken en af HTG’s mange fløje? Jeg står blandt opslag og mange mesterværker Så kig dig godt omkring og led - hvor er jeg?

Når der tales til alle, står man ofte her Og omkring mig sidder alle og klapper eller ler Led ved siden, ikke foran eller bag Ægget er i mørket under lille skråt tag

På D-fløjens stueetage tæt på mange stiger Ligger jeg dybt inde i skyggens mørke Forstyr ikke pedellerne - hør hvad jeg siger! Find mig tæt ved det grønne, hvis du tør det!

Marcus

Det skal ÆGGE være nemt...

Marcus

Det sidste var i øvrigt ikke en ledetråd, Marcus havde bare virkeligt meget lyst til at lave det ordspil

Held og lykke på jagten!

htg-nyt